Navega amb la Flama Olímpica dels Special Olympics

Amb motiu de l’arribada per mar, el pròxim 20 de setembre, de la torxa olímpica dels Jocs Special Olympics - que se celebraran a la Seu d’Urgell i Andorra La Vella del 4 al 7 d’octubre - us comuniquem que des de la Federació ens agradaria ens acompanyessis navegant amb la teva embarcació en el recorregut que farà per aigües de Barcelona.

 

La torxa partirà, a bord del SailOne Mundus, del Barcelona International Sailing Center a les 14:30h i navegarà vora el front del litoral de Barcelona fins a arribar a les 16:00h a la bocana del Port de Barcelona per fer la rua final fins a la zona de les “Golondrines” cap a les 16:30h.

 

 

Ja han confirmat la seva assistència molts navegants dels Clubs de Barcelona. 

T’esperem en aquesta jornada festiva i social! 

 

 

www.vela.cat  \  Moll de Gregal, 33 Port Olímpic 08005 Barcelona

Escribir comentario

Comentarios: 0